Geplaatst op

Nieuw! van Nahmen Luxe Vruchtensap.

van nahmen
van nahmen luxe vruchtensap

Vanaf nu beschikbaar in onze webwinkel. Het heerlijke alcoholvrije van Nahmen vruchtensap.
Ooit kersensap of wilde blauwe bessensap gedronken? Of wat dacht u van aroniasap of kweeperensap?
Bij van Nahmen houden ze de "Oer-rassen" in stand door nieuwe aanplanting maar ook door het ondersteunen van boeren die zich hiervoor inzetten. Resultaat is een reeks heerlijke exclusieve dranken die erg goed doorgaan als alcoholvrij aperitief.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

Het familiebedrijf kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Cheers!