van nahmen abrikozen-nectar

Van Nahmen Abrikozennectar

Abrikozennectar wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Van Nahmen maakt dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken.

van nahmen rabarbernectar

Van Nahmen Rabarber Frambozennectar

Dit heerlijke rabarbernectar wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijke aroma’s. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

van nahmen jonagold appelsap

Van Nahmen Jonagold Appelsap

Jonagold Appelsap

Dit jonagold appelsap hoort in een groot glas om haar prachtige smaken te ontvouwen. De neus toont dan minder appel smaak, maar intense aroma’s van rijpe perzik, kruisbes en exotische vruchten zoals kiwi, mango en papaya. In de mond gedomineerd een aangename fruitige zoetheid die discreet wordt verlevendigd door een fijne zuurgraad. Kortom, een sap met rijpe, verbazingwekkend exotische geur die wervelt rond de mond met een romige textuur. Wie het sap gemengd met water wil drinken, kan het beste niet-bruisend water gebruiken. Dit benadrukt de zoetheid en exotische smaken. Koolzuurhoudend water lijkt misschien een beetje metalig. Dit sap combineert het beste met de belangrijkste gerechten van de Weense keuken zoals pannenkoeken met appelcompote of taarten en gebak met slagroom. Hij is bij uitstek geschikt voor complexe desserts met exotische vruchten zoals ananas met papaja, mango en tonkaboon, die is geparfumeerd met limoenschil en geserveerd met fruit

Jonagold Appelsap wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

van nahmen perensap williams-christ

Van Nahmen Perensap Williams Christ

Perensap Williams Christ

De neus geeft een intens aroma van gele sappig-rijpe Williams Christ peer met boterachtig vruchtvlees. Onderliggende boeket met tonen van Engels rozen, rozenbottels, romige honing en een vleugje citroen. In de mond, een subtiele zoete indruk en een ingetogen zuurgraad, die het sap van een milde smaak en romige textuur geven. Het sap heeft geen tannine, die de delicate en aangenaam-mollige indruk des te meer onderstreept in de afdronk. Klassiekers van de Duitse gerechten, zoals peren, bonen en spek of kip fricassee met kappertjes, champignons en erwten, maar ook zachte geitenkaas en niet zo sterk als gorgonzola blauwe kaas Dolce. Ook spannend om gerechten zoals gegratineerde rode biet, die is afgewerkt met peren. Het delicate, fijn aromatische sap kan heel goed gecombineerd worden met zoet water vissen en kalfsvlees.

Perensap Williams Christ wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

van nahmen kruisbessen-nectar

Van Nahmen Kruisbessennectar

Kruisbessennectar, geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

van nahmen kweeperennectar

Van Nahmen Constantinopel Kweeperennectar

Constantinopel Kweeperennectar

Het sap is licht briljant en goudgeel in het glas. Het boeket is zeer complex en toont aroma’s van rijpe citroenen, gekonfijte gember, rijpe peren en een vleugje jasmijn, anijs, citroenmelisse en vers gemaaid gras. In de mond toont aanvankelijk een subtiele zoetheid, eindigend in een aangenaam kruidige en droge afdronk, dankzij de frisse zuren en fijne tannines. In de afdronk werkt het subtiele zoute component en aroma’s van kweepeer, jasmijn en munt lang na. Een complexe en middelzware gerecht begeleider. Het sap moet puur gedronken worden. Maar indien naar wens, kan het 1: 1 gemengd worden met bruisend water. Het sap is bij uitstek geschikt om heerlijke visgerechten te vergezellen zoals gebakken baars op gestoofde mosterdsaus en komkommer, fijne vleesgerechten zoals gekookt rundvlees of Saltimbocca met parmaham en salie. Met zijn grondtype en een de medium body kan Constantinopel kweeperensap als Pinot Blanc worden gecombineerd. Bijvoorbeeld met schaaldieren, parelhoen borst- of vissen zoals tarbot.

Constantinopel Kweeperensap wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

van nahmen vlierbessensap

Van Nahmen Vlierbessensap

Vlierbessensap wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.

Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!