van nahmen sterappel-sap

Sterappel Appelsap
Sterappel appelsap wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken. Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!van nahmen topaz appelsap

Topaz Appelsap
Topaz appelsap wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.
Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!
van nahmen wilde pruimensap

Van Nahmen Wilde Pruimensap
Info volgt
van nahmen witte perzik-nectar

Witte Perziknectar wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.
Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!
van nahmen rabarbernectar

Dit heerlijke rabarbernectar wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.
Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijke aroma’s. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!
van nahmen boomgaard appelsap

Hoogstamboomgaard Appelsap
Hoogstamboomgaard appelsap wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.
Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!
van nahmen kersensap

De Morellenfeuer kersensoort is de vorige eeuw ontstaan als een kruising tussen de “Ostheimer Weichsel” en de “Früheste der Mark”. Aangezien het Rijnland bijzonder geschikt is voor de teelt van het ras komen de gebruikte kersen van kleine boeren uit de regio Aken.
Kersensap gemaakt bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.
Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!
van nahmen scheurebe druivensap

Van Nahmen Scheurebe Druivensap
info volgt
van nahmen kweeperennectar

Constantinopel Kweeperennectar
Het sap is licht briljant en goudgeel in het glas. Het boeket is zeer complex en toont aroma’s van rijpe citroenen, gekonfijte gember, rijpe peren en een vleugje jasmijn, anijs, citroenmelisse en vers gemaaid gras. In de mond toont aanvankelijk een subtiele zoetheid, eindigend in een aangenaam kruidige en droge afdronk, dankzij de frisse zuren en fijne tannines. In de afdronk werkt het subtiele zoute component en aroma’s van kweepeer, jasmijn en munt lang na. Een complexe en middelzware gerecht begeleider. Het sap moet puur gedronken worden. Maar indien naar wens, kan het 1: 1 gemengd worden met bruisend water. Het sap is bij uitstek geschikt om heerlijke visgerechten te vergezellen zoals gebakken baars op gestoofde mosterdsaus en komkommer, fijne vleesgerechten zoals gekookt rundvlees of Saltimbocca met parmaham en salie. Met zijn grondtype en een de medium body kan Constantinopel kweeperensap als Pinot Blanc worden gecombineerd. Bijvoorbeeld met schaaldieren, parelhoen borst- of vissen zoals tarbot.
Constantinopel Kweeperensap wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.
Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!
van nahmen boskoop appelsap

Boskoop appelsap
Boskoop Appelsap. Een verrassend fris en kruidig boeket. De neus toont aroma’s van een late rijping, dikke appelschil met hinten van appelblad, anijs en citroenschil. De smaak is levendig met heldere, frisse zuren. Ingetogen zoetheid met fruitige aroma’s. Pittige tannines in de afdronk, een bite met een bijna korrelig mondgevoel. Wanneer het sap 1: 1 gemixt wordt met mousserend water, wordt het nog meer levendig en fris. Het sap gaat perfect met gerookte zalm met appel mierikswortel en aardappel rösti, tarte flambée met spek en uien.
Boskoop Appelsap wordt geperst bij het familiebedrijf Van Nahmen. Deze kent een lange traditie in de fruitverwerking. In 1917 zijn ze begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de meest bijzondere alcoholvrije vruchtensappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Inmiddels zet de familie haar ambachtelijke traditie in de 3e en 4e generatie voort, wat betekent dat al het fruit van eigen bodem zelf persen en verwerken.
Het fruit wordt grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd, zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen. Zo zijn alle sappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijk aroma. De interne kwaliteitseisen liggen bij van Nahmen dan ook ver boven de wettelijke normen. Hiernaast zijn alle alcoholvrije vruchtensappen vintage, dit wil zeggen dat er maar één soort van een vrucht wordt gebruikt: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus geen blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!