Geplaatst op

Lekker alcoholvrij zonder moeite

alcoholvrije witte wijn

welkom bij blij alcoholvrijBOB zijn is lekker!

Veel mensen voelen zich nog steeds genoodzaakt tot het drinken van water als ze geen alcohol kunnen drinken. Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer nodig; er zijn voldoende lekkere alcoholvrije dranken.
Ook bij zwangerschap hoef je als vrouw niet meer aan het alcoholvrije bier want er zijn heerlijke wijnen en vruchtensappen waarvan gegarandeerd wordt dat er 0% alcohol in zit. (Let hier goed op want wettelijk mag er 0.5% in zitten)

Blij Alcoholvrij verkoopt heerlijke “van Nahmen vruchtensappen”. De perfecte combi voor smaak en gezondheid. Terwijl je drinkt, tik je zo heel wat vitaminen naar binnen! Ze zijn er in alle soorten en maten, waaronder de biologische varianten zoals druivensap, bosbessen en bijvoorbeeld vlierbessensap. Dit zijn echt sappen die in een wijnglas thuishoren. Probeer ze nu en ontdek waarom deze dranken niet voor niets in meer dan 15 sterrenrestaurants worden geserveerd!

Als je toch meer van de bubbels bent kun je je aan de “Jus de Raisin” wagen. Deze Franse alcoholvrije wijn is helemaal zuiver en gemaakt van met de hand geoogste wijndruiven. Het enige wat is toegevoegd is het beetje koolzuur wat je tong prikkelt.
Proost!